Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toch twee tablets voor Amazon?

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2011, 11:32 CategorieAndroid

Voor gisteren waren alle geruchten grotendeels eensgezind, maar een artikel van de Wall Street Journal gooide roet in het eten. Volgens insiders zou Amazon dit jaar namelijk één 9 inch tablet lanceren. Nu hebben bronnen van Digitimes weer gemeld dat het toch gaat om twee tablets; de eerder genoemde ‘Coyote‘ en ‘Hollywood‘ tablets.

Toch kunnen we het wel aan elkaar knopen. De 7 inch ‘Coyote’ tablet is waarschijnlijk de 9 inch tablet genoemd door de WSJ, welke als eerste gelanceerd zal worden. Later komt daar dan de 10.1 inch ‘Hollywood’ tablet bij. De laatstgenoemde zal geproduceerd worden door Foxconn, waar ook de iPad’s vandaan komen, en de kleinere tablet wordt geproduceerd door Quanta computer. De verwachting is dus dat de 7 of 9 inch tablet ergens voor oktober gelanceerd wordt en dat de ‘Hollywood’ tablet ergens begin 2012 op de markt komt. Dit zou ook logisch zijn aangezien al langer gezegd wordt dat de ‘Hollywood’ tablet beschikt over een ‘Kal-El‘ processor, welke momenteel nog niet voor consumenten verkrijgbaar is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.