Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitzending Gemist iPad App gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2011, 15:25 CategorieApple

Vandaag is Uitzending Gemist eindelijk ook geschikt voor de iPad. De applicaties is gratis te downloaden in de Apple App Store en geeft je de mogelijkheid diverse programma’s van de publieke omroepen terug te kijken op je tablet. Nieuw in de iPad versie is de aangepaste vormgeving en de mogelijkheid favoriete programma’s, genres, omroepen en onderwerpen te selecteren.

Deze nieuwe functionaliteit geeft een duidelijker en persoonlijker overzicht weer waardoor de applicatie nog gebruikersvriendelijker wordt. Mocht je apparaten hebben met AirPlay ondersteuning dan kun je zelfs video en audio vanaf je iPad streamen naar je TV of receiver. Ook voor de iPhone is de applicatie aangepast en later dit jaar moet ook voor de iPhone de favorieten functie toegevoegd worden.

De iPhone App van Uitzending gemist in inmiddels ruim 750.000 keer gedownload en de NPO verwacht dat ze met het toevoegen van de iPad versie nog beter voorziet in de behoeften van de consument.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.