Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Demonstratie Samsung Galaxy Tab 10.1 met TouchWiz

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2011, 12:37 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is nu een week te koop in de VS, maar hier in Nederland moeten we het voorlopig doen met een simulator en wat video’s. De kans is groot dat, in tegenstelling tot in de VS, de Galaxy Tab 10.1 in ons land met de TouchWiz interface gelanceerd zal worden.

Samsung maakte eerder deze week bekend dat er binnenkort een update uitgebracht zal worden die onder meer de TouchWiz interface naar Honeycomb brengt en features als Swype en de Samsung Media Hub toevoegt. Aangezien de Galaxy Tab 10.1 nog niet in Nederland te koop is zou het zomaar kunnen dat deze update vooraf geïnstalleerd wordt door Samsung. Bekijk na de break een demonstratie van de TouchWiz schil op de Galaxy Tab 10.1. Het zijn wat kleine aanpassingen aan Honeycomb die de tabletervaring wat vriendelijker en de navigatie wat intuïtiever moeten maken .
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.