Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Eerste indrukken BeBook Live tablet

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2011, 11:00 CategorieAndroid

BeBook is een Nederlands bedrijf dat zich tot voor kort vooral richtte op e-readers, maar daar komt verandering met de lancering van de BeBook Live Android tablet. Deze tablet biedt meer mogelijkheden dan een standaard e-reader en draait op Android 2.2 Froyo. Wij hebben de tablet inmiddels ontvangen voor een uitgebreide review en na de break vind je alvast een eerste indruk.

De 7 inch BeBook Live is al een paar weken in Nederland te verkrijgen voor een prijs tussen de 239,00 en 319,00 euro (online winkels) en voor dat geld krijg je een hoop features. Zo beschikt de tablet over een microUSB aansluiting, HDMI (Full HD) aansluiting en een microSD card reader. Aan de voorzijde bevindt zich een 2 megapixel camera en je krijgt toegang tot de Android Market. Ergens moet de aantrekkelijke prijs vandaan komen en in dit geval is het de Android 2.2 versie van het besturingssysteem. Het is dus niet voor tablets geoptimaliseerd maar je krijgt wel een tablet met tal van mogelijkheden.

Binnenkort kun je bij ons de volledige review van de BeBook Live verwachten.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.