Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Galaxy Tab 10.1 vs iPad 2, TouchPad, Iconia Tab A500 en Eee Pad Transformer

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2011, 13:14 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is reeds in de VS en Azië gelanceerd en moet de grote concurrent van de iPad 2 worden. De verkoopaantallen in de VS zijn nog niet bekend, maar we weten al dat de tablet in Azië op de eerste dag al uitverkocht was. Ergens volgende maand moet de Android Honeycomb tablet in Europa verschijnen.

Netbooknews heeft in de VS haar eerste Samsung Galaxy Tab 10.1 gekocht en in onderstaande video zie je het uitpakken van de tablet, waarna deze vluchtig vergeleken wordt met de Apple, iPad 2, HP TouchPad, Acer Iconia Tab A500 en ASUS Eee Pad Transformer. De Galaxy Tab 10.1 beschikt over Android 3.1, een Tegra 2 processor, twee camera’s, de Samsung TouchWiz schil en een zeer dun en strak design. Nadeel van de tablet is dat er geen standaard HDMI, USB of microSD aanslutingen opzitten. Hiervoor heeft Samsung enkele adapters gelanceerd.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter
  14 juli, 2011 om 20:32

  Wat een held…!!!
  Na 10 seconden zegt ie: “This feels like the very best Android tablet I have ever had in my hand…”
  Oen!

  • Martijn
   14 juli, 2011 om 21:09

   Ik moet zeggen dat de eerste indruk inderdaad erg goed lijkt. Ben benieuwd wanneer we hem zelf in handen mogen hebben.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.