Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on met de Acer Iconia Tab A100 tablet

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2011, 20:29 CategorieAndroid

Het is een hele tijd geleden dat de Acer Iconia Tab A100 tablet gepresenteerd werd, maar toen werd alles ineens uitgesteld door problemen met Android Honeycomb. Nu alles obstakels overwonnen zijn met de lancering van Android 3.2 Honeycomb kan de Iconia Tab A100 zijn debuut gaan maken.

Tijdens de preview IFA Preview show in München heeft de nDevil de tablet gespot en mocht er zelfs even mee spelen. De Iconia Tab A100 is (waarschijnlijk) de eerste 7 inch Android Honeycomb tablet op de markt, tenzij ViewSonic eerder is. Dan pas kunnen we gaan zien of 7 inch een formaat is waar de consument warm voor loopt. De A100 beschikt verder over een Tegra 2 processor, een multi-touch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 512MB aan RAM geheugen, 8GB intern opslaggeheugen, een SD card slot, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een micro HDMI uitgang, en een micro USB aansluiting. De tablet weegt 450 gram. Bekijk na de break de (Duitse) hands-on video van de Acer Iconia Tab A100.

Video: Hands-on Acer Iconia Tab A100

Zoals je ziet draait Honeycomb nog niet helemaal siepel op de A100, maar Acer heeft verzekerd dat dit verholpen zal zijn voordat de tablet op de markt komt. Wanneer de Iconia Tab A100 te koop zal zijn is niet bekend, maar tijdens de IFA beurs begin september zal de tablet officieel opnieuw gelanceerd worden.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.