Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: HP TouchPad 4G met snellere processor

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2011, 10:37 CategorieHardware

Begin deze maand vernamen we de geruchten over een snellere versie van de TouchPad met 4G connectiviteit al en nu is de tablet dan ook gepresenteerd. Tijdens een evenement in Ney York City heeft AT&T, een Amerikaanse telecom provider, de TouchPad onder haar vlag gepresenteerd.

De nieuwe versie heeft een 1.5GHz processor, ten opzichte van de 1.2GHz processor in de originele TouchPad, en ondersteuning voor het HSPA+ netwerk (4G) van AT&T. Het is niet bekend of deze snellere versie ook in Europa gelanceerd zal worden aangezien 4G hier nog niet standaard is. Wellicht wordt de snellere processor losgekoppeld van de 4G connectiviteit en verschijnt de TouchPad bij ons ook met een 1.5GHz processor. Bekijk na de break de eerste hands-on video van de snellere TouchPad.

  • Delen:

Reacties

  1. Ries
    14 juli, 2011 om 14:29

    Je hoeft echt niet perse te wachten op deze 1,5 GHz versie voor een snellere ervaring, want er zal eerder een overclock-patch te krijgen zijn dan dat dit exemplaar hier te krijgen is. Via Homebrew zijn er nu al TouchPad specifieke patches te krijgen die de huidige tekortkomingen doen verdwijnen. En wat nou zo mooi is, je hoeft er niet eens je toestel voor te jailbreaken of te rooten :-)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.