Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Samsung Galaxy Tab 10.1 keyboard dock

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2011, 14:05 CategorieAccessoires

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is op zich al een zeer fraaie tablet, maar het keyboard dock accessoire voegt daar nog wat klasse aan toe. Het dock is in Amerika reeds te koop voor 70 dollar en Liliputing heeft het toetsenbord aan een review onderworpen.

Met het keyboard dock moet het ingeven van teksten een stuk eenvoudiger worden, maar daarnaast biedt het verschillende snelkoppelingen voor Android functies, een koptelefoon aansluiting, en een aansluiting om de tablet op te laden wanneer geplaatst in het dock of om aan te sluiten op een computer voor het overdragen van bestanden. Volgens Liliputing is de het dock niet zo indrukwekkend als die van de ASUS Eee Pad Transformer, maar het design is aantrekkelijk en de integratie van de tablet is zeer solide.

Het dock weegt iets zwaarder dan het keyboard, wat nodig is om alles in evenwicht te houden, en de tablet voorziet het toetsenbord van stroom. De Android snelkoppeling zijn een positief punt van het dock, maar het gemis van een soort touchpad of trackpad is een nadeel. Voor iets anders dan typen zul je dus vaak alsnog het touchscreen moeten gebruiken. Ook heeft het toetsenbord geen steun voor je handpalmen wat een ongemakkelijk gevoel geeft wanneer je bijvoorbeeld op je schoot typt. Hieronder vind je de video review van het keyboard dock voor de Galaxy Tab 10.1.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.