Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Top 10 iPad 2 alternatieven

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2011, 15:08 CategorieAndroid

De iPad 2 is nog steeds de meest populaire tablet en fabrikanten doen er alles aan om ook maar in de buurt te kunnen komen. Vorige week berichtten we dat de ASUS Eee Pad Transformer momenteel de best presterende niet-Apple tablet is en dat ASUS wel eens zeer groot zou kunnen worden op het gebied van tablets.

Techradar heeft de meeste nieuwe tablets al in handen gehad en heeft haar eigen top 10 beste iPad 2 alternatieven samengesteld. Natuurlijk is het ook weer subjectief (lees onze column over ‘de beste tablet’), maar wel gebaseerd op uitvoerige reviews en hands-on ervaringen. Bekijk de video na de break en bekijk alle informatie over de genoemde tablets in onze Tablet Productgids.

Top 10 beste iPad 2 alternatieven

Hieronder vind je de top 10 uit de video met links naar de productpagina van elke tablet.

 1. Samsung Galaxy Tab 10.1
 2. ASUS Eee Pad Transformer
 3. BlackBerry PlayBook
 4. Motorola Xoom
 5. LG Optimus Pad
 6. HP TouchPad
 7. Acer Iconia Tab A500
 8. HTC Flyer
 9. Acer Iconia Tab W500
 10. ViewSonic ViewPad 7

 

 • Delen:

Reacties

One Trackback

 1. By Papierloos vergaderen met de iPad | HNWB - Het Normale Werken on 1 februari, 2012 at 07:16

  […] binnen documenten is zelfs nog eenvoudiger dan zoeken in de papieren versie. Een tablet van een ander merk kan natuurlijk ook. Over het algemeen worden deze echter nog steeds als minder gebruiksvriendelijk […]

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.