Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: TouchPad vs Galaxy Tab 10.1 en PlayBook vs Flyer

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2011, 12:44 CategorieAndroid

De laatste tijd worden er heel wat tablets met elkaar vergeleken en deze keer is het de beurt aan twee tablets die nog niet in Nederland gelanceerd zijn en twee tablets die al een tijdje te koop zijn. Ook qua grootte wijken de twee vergelijkingen van elkaar af. Zo zijn de Samsung Galaxy Tab 10.1 en de HP TouchPad beiden ongeveer 10 inch en de HTC Flyer en BlackBerry PlayBook beiden 7 inch.

In beide video’s wordt uitvoerig naar de tablet gekeken dus je kunt er het beste even voor gaan zitten. Zo wordt er gekeken naar het design, het display, de connectiviteit en de software. In de vergelijking tussen de PlayBook en de Flyer wordt ook de oudere 7 inch Galaxy Tab betrokken. Mocht je er een bezitten is het interessant om te zien hoe de techniek zich sinds de lancering van de Galaxy Tab ontwikkeld heeft. Bekijk de video’s na de break en voor meer informatie over de desbetreffende tablets kun je terecht in onze Tablet Productgids.

Video: HP TouchPad vs Samsung Galaxy Tab 10.1

Video: HTC Flyer vs BlackBerry PlayBook (en Samsung Galaxy Tab)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.