Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone komt met nieuwe mobiel internet abonnementen voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2011, 16:30 CategorieProviders en netwerken

Vodafone introduceert vandaag nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop, netbook en tablet. De introductie van nieuwe Mobiel Breedband abonnementen is zowel op de consumenten- als de zakelijke markt van toepassing. Vodafone zegt hiermee tegemoet te komen aan de behoefte om de laptop of tablet waar en wanneer men wil online te kunnen gebruiken.

Voor nieuwe klanten bestaat de mogelijkheid om tegen een lager tarief in te stappen. Vanaf 10,00 euro per maand heeft Vodafone nu een Mobiel Breedband abonnement. Daarnaast komt Vodafone ook met nieuwe internet abonnementen voor gebruik in het buitenland.

Mobiel Breedband op Reis

Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone tevens de ‘Mobiel Breedband op Reis’ abonnementen. Een belangrijke verandering binnen het nieuwe Mobiel Breedband portfolio van de telecomprovider is dat zakenreizigers voortaan hun laptop of tablet online in het buitenland net zo kunnen gebruiken als dat ze dat gewend zijn in Nederland. Met ‘Mobiel Breedband op Reis’ heb je beschikking over één bundel die te gebruiken is in Nederland én de 42 Vodafone Passport landen, waaronder alle landen binnen de EU, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.

Data Dagbundel op Reis

Voor de consumentenmarkt introduceerde Vodafone eerder de Data Dagbundel op Reis. Voor 7,50 euro per dag heb een dag lang toegang tot 3G internet in de 42 Passport landen met een bundel van 50 MB. Je betaalt alleen voor de dagen dat er daadwerkelijk gebruik van internet wordt gemaakt. De Data Dagbundel op Reis is te activeren bovenop een nationaal Mobiel Breedband abonnement van Vodafone.

Transparantie

Klanten ontvangen een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Ook bij volledig verbruik van de nationale bundel krijg je een notificatie.

Bekijk hier alle nieuwe Vodafone abonnementen voor tablets (scroll naar beneden voor sim-only). Hier vind je de iPad abonnementen.

Voor zakelijke abonnementen kijk je hier.

 • Delen:

Reacties

 1. Sjaak
  05 juli, 2011 om 20:53

  Ik heb een maand geleden een mobiel breedband basis gehaald, gaan mijn kosten nou omlaag of wordt mijn snelheid nu verhoogd ??

  • Martijn
   05 juli, 2011 om 20:57

   Naar wat ik ervan begrijp en van Vodafone te horen heb gekregen verandert er voor bestaande klanten helemaal niks. Dus jouw snelheid en kosten blijven hetzelfde.

   • Sjaak
    05 juli, 2011 om 21:03

    Mooi verhaal dan,…

    aasgieren

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.