Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

60 procent tablet bezitters zegt productiever te zijn met een tablet

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2011, 11:03 CategorieHardware

Tegenwoordig worden er dagelijks onderzoeken gedaan waarin het onderwerp de tablet is. De onderzoekers proberen dan ook alles te weten te komen. Een recent onderzoek van Staples Advantage heeft 200 tablet bezitters bij grote bedrijven zelfs gevraagd of zij hun tablet mee naar het toilet nemen. De uitkomst is dat meer dan een derde van de tablet bezitters hun apparaat daadwerkelijk mee naar het toilet neemt.

Het onderzoek toont dat de tablet trend leidt tot meer productiviteit, zowel op het toilet als daarbuiten. Zo geeft 60 procent van de tablet bezitters aan dat ze daadwerkelijk productiever zijn wanneer ze over een tablet beschikken. Meer dan 40 procent gaf ook aan dat het in contact blijven met collega’s en klanten de belangrijkste reden was voor de aanschaf van een tablet. Naast de 35 procent van de ondervraagden die aangaf de tablet mee naar het toilet te nemen gaf 78 procent aan de tablet in bed te gebruiken en 30 procent gebruikt de tablet zelfs in restaurants. Ook op vakantie wordt schijnbaar veel gewerkt aangezien meer dan 60 procent de tablet meeneemt en gebruikt voor werkdoeleinden.

E-mail blijkt de belangrijkste functie van een tablet aangezien 75 procent van de ondervraagden vooral e-mails leest en verstuurd. Een derde is nog productiever bezig met bijvoorbeeld het lezen en bewerken van documenten.Het merendeel van de ondervraagden gebruikt de tablet momenteel nog als aanvulling op de PC of laptop, maar 60 procent verwacht dat tablets binnen niet al te lange tijd het belangrijkste apparaat zijn.

Heb jij een tablet voor zakelijk gebruik of vooral voor privé gebruik?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.