Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab T500 met Windows 8 in 2013?

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2011, 12:01 CategorieBesturingssystemen

Vanmorgen verscheen er een lijst met toekomstige updates voor de verschillende tablets, waarin in eerste instantie de BlackBerry PlayBook opviel. Voor deze tablet staat, zoals je hierboven ziet, eind september een belangrijke update gepland die hopelijk de lang verwachte email, contacten en kalender applicaties brengt. Maar, ook iets anders viel op in deze lijst.

De lijst is gepubliceerd door het Duitse chip.de en toonde een opvallende nieuwkomer; de Acer Iconia Tab T500. Het kan zijn dat het een typefout is en dat we kijken naar de Iconia Tab W500, maar aangezien Windows 8 voor 2013 gepland staat voor deze tablet neigen we toch naar een nieuw model. Zal Acer dan binnen nu en een paar maanden de T500 op de markt brengen en deze een update naar Windows 8 geven in 2013? Overigens klinkt 2013 toch wel erg ver weg voor Microsoft om nog echt een groot marktaandeel te kunnen pakken.

Even terug naar de update voor de PlayBook: De huidige versie (1.0.7) wordt geplaagd door bugs en gebruikers melden problemen BlackBerry Bridge. RIM zal de 1.0.8 update gebruiken op deze problemen te verhelpen en wellicht zien we ook de Android Player verschijnen.

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.