Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple knoeit met bewijs in zaak tegen Samsung

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2011, 11:51 CategorieApple

De rechtszaken die Apple tegen Samsung aangespannen heeft omtrent de Galaxy Tab 10.1 zouden wel eens een interessante wending kunnen krijgen. Webwereld heeft de bewijslast van Apple eens goed bekeken en gevonden dat bepaalde afbeeldingen aangepast zij om de tablet van Samsung meer te laten lijken op de iPad.

In de afbeelding hierboven zie je de iPad naast de Samsung Galaxy Tab 10.1. Hiermee wil Apple aangeven dat de beeldverhouding van beide tablets niet veel verschilt. Maar, als we naar de feiten kijken dat heeft de Galaxy Tab 10.1 in de realiteit een afmeting van 256,7mm bij 175,3mm met een beeldverhouding van 1.46. Op de afbeelding wordt de tablet afgebeeld met een beeldverhouding van 1.36. Hierdoor is de tablet 8 procent breder dan dat deze in werkelijkheid is en lijkt deze ook meer op de iPad met een beeldverhouding van 1.30. Het is niet duidelijk of Apple dit bewijs opzettelijk aangepast heeft, maar het kan grote gevolgen hebben voor het verloop van de rechtszaak in Nederland en het verkoopverbod in Europa.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.