Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer 2 eerste tablet met Tegra 3 ‘Kal-El’ processor

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2011, 14:58 CategorieAndroid

Eerder deze maand bevestigde ASUS de komst van de ASUS Eee Pad Transformer twee al, maar veel weten we er nog niet over. We weten dat de lancering van de tablet in oktober gepland staat en dat het besturingssysteem hoogstwaarschijnlijk Android Ice Cream Sandwich zal zijn. Eerdere geruchten spraken ook over de nieuwe Tegra 3 ‘Kal-El’ processor en Fudzilla heeft de bevestiging gekregen dat deze processor voor de Transformer 2 gebruikt zal worden.

De nieuwe Tegra 3, ook wel Kal-El genoemd, processor is een stuk sneller dan de Tegra 2 processor die we momenteel in de meeste tablets terugvinden. De Transformer 2 zal volgens de bronnen van Fudzilla ook de eerste tablet zijn die van deze processor gebruik maakt. De 1.5GHz Kal-El processor moet verbeteringen qua batterijduur en 3 tot 5 keer zo snel zijn als de Tegra 2 processor. Bekijk hier een demonstratie van de Kal-El processor.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.