Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer 3G vanaf begin oktober te koop voor 499 euro

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2011, 10:52 CategorieAndroid

De ASUS Eee Pad Transformer is al een tijdje op de markt, maar een 3G versie hadden we nog niet. Eerder berichtten we dat de versies met 3G connectiviteit eind dit jaar gelanceerd zouden worden, maar ASUS heeft dit naar voren geschoven. Begin oktober kunnen we vier verschillende versies van de Transformer met 3G verwachten.

Via onze bron bij ASUS hebben we een overzicht (na de break) ontvangen met al de modellen die inmiddels op de markt zijn en die binnenkort op de markt komen. Zo zien we ook de Eee Pad Slider in twee varianten, zonder 3G connectiviteit, en de Eee Slate met Windows 7 Professional als besturingssysteem. De Eee Pad Transformer 3G zal in de eerste week van oktober te koop zijn vanaf 499 euro. Dit is voor de 16GB versie zonder keyboard dock. Mocht je de bundel met dock willen aanschaffen betaal je 100 euro extra. Hetzelfde geldt voor 16GB aan opslaggeheugen extra. Qua specificaties is de Transformer 3G verder exact gelijk aan de Transformer Wifi-only variant.

Zo beschikt de tablet onder meer over Android 3.2, een 10.1 inch IPS display, een Tegra 2 processor, Wifi, Bluetooth, HDMI, een microSD card reader, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde.

De ASUS Eee Pad Slider zal begin september te koop zijn voor 499 euro. Alleen de 32GB versie van deze tablet zal in Nederland gelanceerd worden. Ook de professionele Eee Slate B121 moet in september verschijnen, alleen ligt hier de prijs een stuk hoger van. Zo betaal je 1.099 euro voor de tablet met 64GB SSD geheugen en Windows 7 Professional als besturingssysteem. Ook hier kun je een keyboard dock bij bestellen voor 100 euro extra.


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.