Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Droam geeft 20 procent korting op internet in het buitenland

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2011, 10:36 CategorieAccessoires

Ga je nog op vakantie de komende weken? En kun je niet zonder een mobiele internetverbinding? Dan heeft Droam de ideale oplossing waarop je de komende weken ook nog eens korting krijgt. Middels het invullen van een speciale kortingscode krijg je 20 procent op alle aankopen.

Droam biedt voor iedereen goedkoop (in ieder geval goedkoper dan via je telecomprovider) mobiel internet aan in het buitenland. Zodra je Droam bestelt krijg je een draadloze router die verbinding maakt het een 3G netwerk in het buitenland. Deze router creëert daarna een Wifi hotspot waar je, middels een Wifi verbinding, tot wel vijf apparaten mee kunt verbinden. Zowel zakelijke klanten als consumenten kunnen bij Droam een contract afsluiten voor internet in het buitenland. Voor meer informatie verwijzen we je naar het artikel wat we eerder over Droam schreven. De kortingscode vind je na de break.

Gebruik de volgende code bij je bestelling om te profiteren van 20 procent korting: zomerkorting2011

Bestel Droam of lees meer over de dienst op deze website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.