Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gratis docking station bij aankoop Samsung Galaxy Tab 10.1

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2011, 22:44 CategorieAccessoires

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is nog steeds niet in Nederland te koop, maar de verwachting is dat we in augustus naar de winkel kunnen voor de dunste tablet ter wereld. Samsung wil ook groots uitpakken bij de Nederlandse lancering en daarom heeft de fabrikant een actie opgestart waarbij je een gratis docking station krijgt.

Mocht je dus al weten of een voorgevoel hebben dat je binnenkort de Galaxy Tab 10.1 in huis haalt dan loont het je te registeren bij Samsung. Wanneer je dit doet voor 30 augustus en voor 15 september een Galaxy Tab 10.1 koopt dan krijg je het docking station gratis thuisgestuurd. De Galaxy Tab 10.1 is inmiddels als pre-order te bestellen bij onder andere PDAshop en Bol.com. Registreer je op deze website om deel te nemen aan de actie.

Let wel dat je om mee te doen met deze actie de tablet moet aanschaffen bij een officiële dealer en de bevestigingsmail plus aankoopbon voor 30 september naar Samsung moet sturen.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

 • Delen:

Reacties

 1. dick veenstra
  30 januari, 2013 om 16:04

  Geachte heer / mw

  Ik heb een week of 3 geleden een samsung tablet bij media markt gekocht. ik kreeg een formulier mee voor een gratis dock station.

  Dat heb ik ingevuld en opgestuurd.

  Tot nu toe heb ik geen dock station ontvangen.

  Kunt u nagaan of eea wel in orde is ??

  Dick Veenstra
  Galopstr. 4
  1326 RP ALMERE

  • Martijn Chel
   30 januari, 2013 om 16:25

   Hiervoor moet je echt bij Samsung zijn.

 2. B.Bonhof
  05 februari, 2013 om 14:12

  Ik heb inmiddels meer als een maand geleden de galaxy bij de mediamarkt gekocht, meteen het formulier opgestuurd, maar tot op heden nog geen dock ontvangen. Het is wel erg makkelijk van de mediamarkt zijn om alleen naar Samsung te wijzen.Dat vertelden ze vorige week in de winkel tegen mij. Ik heb de advertentie nog thuis. Tablet + dock voor 295euro bij de mediamarkt.
  Wel verkopen, maar daarna geen after sales. Ik hoop dat het nog goed komt, maar voorlopig geen aankopen meer bij de mediamarkt.

  • P.S
   11 februari, 2013 om 14:03

   Hoi,

   ik heb net hetzelfde probleem. Ik heb ook nog steeds niks ontvangen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.