Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP geeft geld terug aan TouchPad eigenaren

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2011, 15:53 CategorieBesturingssystemen

HP heeft eerder deze week bekendgemaakt de productie van webOS apparaten stop te zetten aangezien de verkpen tegenvallen en de fabrikant een andere weg wil inslaan. Om de voorraad TouchPads weg te werken heeft HP besloten de tablet tegen bodemprijzen te verkopen. Zo kun je nu in de VS en Canada een TouchPad met 16GB opslaggeheugen aanschaffen voor een schamele 99 dollar. Maar, wat als je er al een voor 399, 499 of 599 dollar gekocht hebt?

Klanten die de TouchPad via HP.com aangeschaft hebben kunnen er nu voor kiezen om het volledige bedrag het verschil tussen de bodemprijs en de originele prijs terug te krijgen. Retailers in Amerika en Canada beginnen zich ook langzaam bij deze actie aan te sluiten. De nieuwe prijs van 99 dollar trekt behoorlijk wat consumenten aangezien de meeste tablets bij fysieke winkels en online winkels al uitverkocht zijn. Toch heeft HP nog een hele voorraad over, welke waarschijnlijk via de eigen website verkocht zal worden. Wat HP in Europa voor acties zal organiseren en hoe men hier geld terug kan krijgen is nog onduidelijk.

Het is natuurlijk een slechte zaak dat een paar weken na de lancering de stekker al uit webOS en de TouchPad getrokken wordt, maar HP probeert het in ieder geval fatsoenlijk op te lossen. En als je voor 99 dollar een volledig uitgeruste tablet krijgt met een besturingssysteem dat zeker niet slecht is dan is dat een mooie koop.

Bron: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.