Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC onthult 10.1 inch Jetstream Android Honeycomb tablet

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2011, 16:41 CategorieAndroid

AT&T en HTC hebben in de VS de nieuwe Jetstream tablet, voorheen de Puccini tablet genaamd, onthuld. De tablet zal exclusief via het Amerikaanse AT&T netwerk te koop zijn en draaien op het Android 3.1 Honeycomb besturingssysteem. De prijs is aan de (te) hoge kant kan met 699,00 dollar voor de tablet bij een abonnement van twee jaar. Voor dit abonnement betaal je 35 dollar per maand.

De Jetstream beschikt onder meer over een 10.1 inch WXGA display, een 1.5GHz Qualcomm Snapdragon dual-core processor, 4G connectiviteit, 3G connectiviteit, Wifi, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde en een microSD card reader. Ook ondersteunt de tablet stylus input e weergave van Full HD video content. Het is niet duidelijk of de HTC Jetstream ook naar Europa komt.

Met de lancering van de Jetstream lijkt HTC de Flyer links te aten liggen. Eerder beloofde de fabrikant dat de 7 inch tablet een Android Honeycomb update zou krijgen, maar tot op heden draait de Flyer nog steeds op Android 2.3.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.