Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC Puccini tablet in het wild gespot

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2011, 10:18 CategorieAndroid

De eerste tablet poging van HTC, de HTC Flyer, was geen groot succes en meer bedoeld om de markt te leren kennen. De tweede poging begint nu ook steeds meer vorm te krijgen. We horen al weken over de zogenaamde Puccini tablet en nu zijn er ook de eerste foto’s opgedoken. In de VS zal de Puccini via de telecomprovider AT&T verkocht worden en beschikken over 4G connectiviteit.

In Europa krijgt de tablet waarschijnlijk de naam HTC Jetstream mee, maar of deze aan een provider gebonden wordt is nog onduidelijk. Volgens de bronnen van Engadget wordt de Puccini tablet momenteel getest en zou de lancering binnen niet al te lange tijd plaatsvinden. De specificaties die tot nu toe bekend zijn; een 10.1 inch WXGA touchscreen, een 1.5GHz dual-core processor, Android Honeycomb met de HTC Sense interface als besturingssysteem, 1GB aan RAM geheugen en 16GB aan intern opslaggeheugen.

Eerder werd ook nog gesproken over een 8 megapixel camera met dual LED flister aan de achterzijde, stereo speakers, en de Magic Pen die we ook van de Flyer kennen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.