Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

KPN komt met live TV voor je iPad

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2011, 19:47 CategorieApple

Vanaf 15 september is het voor klanten van KPN’s Interactieve TV dienst mogelijk live TV uitzendingen te volgen op de iPad, PC of laptop. De extra dienst is geintroduceerd onder de naam iTV Online en zal de 20 meest populaire TV zenders plus diverse andere interactieve diensten streamen binnen het thuisnetwerk. Je moet dus wel op je eigen (Wifi) thuisnetwerk aangesloten zijn om van de dienst gebruik te maken.

KPN zegt met de 20 meest populaire zenders, waaronder zowel commerciële als publieke zenders, meer dan 90 procent van de meest bekeken programma’s te kunnen aanbieden. Overigens zullen er op een later moment meer zenders toegevoegd worden. Wanneer je live TV via de iPad kijkt kun je onder meer programma’s live pauzeren en op een later tijdstip verder kijken. Via de PC kun je ook programma’s via Programma Gemist terugkijken en kun je films uit de Videoland bibliotheek van KPN bestellen en bekijken. KPN is momenteel met Apple in onderhandeling deze diensten ook op de iPad mogelijk te maken en verwacht dit rond december te kunnen introduceren.

Standaard zitten de volgende zenders in het pakket: Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, NET 5, Veronica/Disney XD, National Geographic, Humor TV 24, NOS Journaal 24, 13street, CNN, BBC World News, TV5 en SlamTV.

Om iTV Online op je iPad te gebruiken kun je de gratis KPN Interactieve TV Online applicatie vanaf 15 september downloaden in de Apple App Store. Voor huidige klanten van KPN’s Interactieve TV is de iTV Online dienst gratis, dus wil je live TV op je iPad zul je eerst een TV abonnement bij KPN moeten aanschaffen.

 • Delen:

Reacties

 1. quorumz
  24 augustus, 2011 om 18:55

  ik word er moe van dat alles maar gelijk ipad/apple georienteerd is… volgens mij was er bekend dat op de helft van alle mobiele devices android draait…
  (komop ziggo met een android app!)

 2. ron
  01 april, 2012 om 15:29

  Apple troep die veel te duur is, zeg dat dan en maak mensen niet blij met iets wat toch niet werkt en zelfs de berichten niet goed overneemt..hoezo slecht progje? ?

  • Sam
   01 april, 2012 om 17:11

   Ik heb die van mij (de kpn app) net nog weer even getest en werkt hier prima. Gebruik het regelmatig om te airplayen naar mijn tv.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.