Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion LifeTab: Afbeeldingen en teaser video

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2011, 13:39 CategorieHardware

Medion, in Nederland vooral bekend als elektronica hofleverancier van de Aldi, wil tijdens de IFA 2011 beurs volgende week groots uitpakken. Het bedrijf zal, zoals in onder staande commercial getoond wordt, meerdere elektronicaproducten presenteren met als thema “Digital Love Story”. Zo lijkt het erop dat we smartphone(s), tablet(s) en laptops kunnen verwachten.

Enkele weken geleden werd er in Duitsland een filmploeg gespot die bezig was met een commercial over de zogenaamde Medion LifeTab. Nu de commercial (wat eigenlijk een teaser video is) opgedoken is kunnen we met zekerheid vaststellen dat het hier om de eerste Medion tablet gaat. Uitgaande van de afbeelding lijkt erop dat Medion een 7 inch tablet gaat presenteren, maar wellicht dat er meerdere varianten ontwikkeld zijn zoals een 5 inch of 10 inch versie. We zagen namelijk dat de persoon in de teaser video tijdens de opnamen een grotere tablet in zijn handen had. De tablet die in de afbeelding getoond wordt ziet er in ieder geval zeer mobiel en compact uit.

Over de specificaties van de tablet en de mogelijke prijs is nog niks bekend, maar Medion kennende hoeven we niet het modernste, mooiste en meest geavanceerde te verwachten en zal de prijs ook niet te hoog liggen. Zo lijkt Android 2.x of Windows 7 het meest voor de hand liggend. Maar, je weet natuurlijk nooit welke weg Medion wil inslaan met de nieuwe productserie.

Naar alle waarschijnlijkheid kun je in het najaar in ieder geval ook bij de Aldi terecht voor een nieuwe tablet.

Afbeeldingen

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.