Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Medion LifeTab tablet gespot

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2011, 19:54 CategorieAndroid

Je zou bijna zeggen dat de tabletmarkt verzadigd raakt wanneer ook de Aldi komt met een tablet, maar niets is minder waar. We staan nog aan het begin van de tablethype en men heeft al een Medion tablet gespot. In Duitsland is een filmploeg gespot die bezig was met opnamen voor een commercial waarin de LifeTab de hoofdrol speelt.

Medion is een Duitse fabrikant die voornamelijk de Aldi voorziet van budget elektronica. Nu wil het bedrijf natuurlijk ook een graantje meepikken van de tablethype. Een editor van het Duitse Tabletcommunity was toevallig in de buurt toen een filmploeg aankwam en heeft een paar foto’s kunnen maken. Toen hij dichterbij probeerde te komen was de naam ‘Medion LifeTab’ duidelijk te lezen. Over de specificaties is niks bekend, maar de ogenschijnlijk 10 inch tablet wordt waarschijnlijk uitgerust met een versie van Android Honeycomb.

Er komt dus weer een budget tablet aan, wat alleen maar inhoudt dat de prijzen van de betere tablets moeten zakken om deze budget modellen te kunnen concurreren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.