Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola staat open voor Windows 8 tablets

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2011, 1:07 CategorieAndroid

We kunnen de komende maanden veel van Motorola verwachten op het gebied van tablets. Dat is althans wat de CEO Sanjay Jha vandaag gemeld heeft. Jha gaf aan dat er dit jaar nog verschillende Android tablets met verrassende afmetingen gelanceerd zullen worden en dat Motorola in de toekomst zeker openstaat voor Windows 8 als tabletplatform.

Motorola zal de Windows 8 inhaalrace niet gaan leiden, maar wanneer het platform zich een sterke concurrent toont met hoge kwaliteit en veel innovatie dan zal Motorola zeker overwegen het platform ook te integreren in haar tablets. Toch gaf Jha ook aan dat de aandacht momenteel compleet gericht is op Android tablets en niks anders. De verwachting is dat Windows 8 pas eind 2012 op de markt gebracht wordt en wanneer Microsoft dan nog wil slagen in de tabletmarkt is deze steun zeker welkom.

Momenteel moet Motorola zich vooral zorgen gaan maken om Apple aangezien de fabrikant Motorola aangeklaagd blijkt de hebben voor het kopiëren van het design van de iPad in de Motorola Xoom.

Bron: CNET

 • Delen:

Reacties

 1. thea slaager
  24 augustus, 2011 om 21:07

  er worden zoveel tablets gemaakt dat het steeds moeilijker word welke tablet nu de beste en meeste mogelijk heden heeft
  ipad die heb ik al een tijdje en ik heb er nog nooit problemen mee gehad. de apps zijn heel vaal gratis.
  ik vraag mij af hoe het in de toekomst met de andere tablets gaat lopen en hoe zit het met de apps. ik heb bijvoorbeeld veel gelezen over de samsung galexy P 7500. zie ook wel veel goede dingen daarvan maar wat moet je nu kopen.
  iedereen zeg wel iets negatiefs over de androyd 3.0 tablet, zou er iemand die er verstand van heeft mij kunnen zeggen welk tablet
  je het beste kan nemen. ik weet het niet meeen ik denk dat vele hetzelfde denken zoals ik denk.
  van alle laptops die er zijn komen nu ook allemaal met een tablet op de markt. als er iets verwarrend is dan is het wel de tablets.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.