Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pandigital presenteert drie nieuwe budget tablets

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2011, 13:20 CategorieAndroid

In Nederland kennen we de Pandigital Novel tablet al, maar in het buitenland is de fabrikant een stuk actiever. Zo worden er de komende maand drie nieuwe tablets van het merk gelanceerd; de Planet, Nova en Star. Alle drie de modellen behoren tot het budget segment en worden dan ook met een oudere versie van Android uitgebracht.

Alle drie de modellen hebben een 7 inch schermformaat en een A9 Cortex processor. De Planet en Star zijn uitgerust met Android 2.2, terwijl de Nova beschikt over Android 2.3. Verder beschikken alle drie de tablets over Wifi, een mini HDMI aansluiting, een mini USB aansluiting en een SD card reader. De Planet en Nova beschikken over een display resolutie van 800 bij 600 pixels, terwijl de Star beschikt over een resolutie van 800 bij 480 pixels. De Planet en Star hebben een werkgeheugen van 256MB en een opslaggeheugen van 2GB. De Nova heeft een werkgeheugen van 512MB en een opslaggeheugen van 4GB.

De prijzen van de tablets bedragen omgerekend 115 euro voor de Star en 135 euro voor de Nova en Planet. Of en wanneer de tablets naar Nederland komen is nog niet bekend.

Bron: Engadget
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.