Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #1

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2011, 20:20 CategorieAndroid

Voor de echte tabletfans hebben we een leuke en interessante nieuwe mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en wat meer achtergrondinformatie te krijgen over tablets en ontwikkelingen in de tabletmarkt. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co zal ik wekelijks een Podcast opnemen over interessante onderwerpen op het gebied van techniek, vooral gericht op tablets.

Vandaag hebben we de eerste podcast, een beta/alpha versie dus, gepubliceerd en we zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jullie reacties. Het is een podcast van een uur dus ga er vooral even voor zitten. De onderwerpen die we in “Deze Week in Tablets #1” behandelen zijn onder meer het ontslag van Steve Jobs bij Apple, de nieuwe Amazon tablets, de teloorgang van de HP TouchPad en webOS, de populariteit van de ASUS Eee Pad Transformer, de komst van Windows 8 en natuurlijk de verwachtingen van de IFA beurs 2011 welke vandaag van start is gegaan.

 

[powerpress]

 

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.