Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 10.1 vanaf morgen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2011, 20:38 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is een gewilde tablet, maar erg gemakkelijk gaat de lancering van de tablet in Europa niet. Zo werd vorige week door een Duitse rechtbank bepaald dat de verkoop in Europa gestopt moet worden, waar overigens lang niet alle landen en winkels zich aan houden. Voor Nederland geldt het verbod nog niet. Op 15 september wordt besloten of hier ook een verkoopverbod in zal gaan. Voor het zover is kun je de Galaxy Tab 10.1 in ieder geval al kopen.

We hebben er lang op moeten wachten, maar een woordvoerder van Samsung heeft vandaag bevestigd dat de tablet vanaf dinsdag leverbaar zal zijn. Media Markt heeft laten weten dat de tablet vanaf morgen in de schappen zal liggen en Bol.com en Dixons laten weten dat de tablet binnen 3 dagen geleverd zal worden. PDAshop verwacht ook binnen enkele dagen de tablets die nu besteld worden te kunnen versturen. Mocht je de Galaxy Tab 10.1 met abonnement willen aanschaffen dan hebben onder andere Laptop Online en GSM.nl diverse acties. Bekijk de productpagina voor meer informatie over de Samsung Galaxy Tab 10.1.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Reacties

  1. Geert
    15 augustus, 2011 om 21:06

    Jammer dat enkel de 16GB versie verkocht wordt :-(
    Ik wil meer opslagruimte en een micro-sd kaart om dit uit te breiden is er niet…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.