Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung presenteert Galaxy Tab 7.7 tijdens IFA 2011

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2011, 18:53 CategorieAndroid

Met alle geruchten rondom een nieuwe 7 inch Galaxy Tab zat het er al aan te komen, maar nu is het dan ook bevestigd. Samsung zal tijdens de IFA beurs 2011 begin september een nieuwe tablet presenteren in de vorm van de Galaxy Tab 7.7. Daarnaast worden er nog twee nieuwe producten aangekondigd.

Deze informatie is gevonden in de Mobile Unpacked app die Samsung onlangs voor Android lanceerde. Samsung zou tijdens de IFA beurs via de applicatie elke dag nieuwe informatie geven en video’s tonen over de nieuwe producten, maar door de applicatie te ontleden wist een tipgever van Thisismynext nu al logo’s van onder andere de 7.7 inch tablet te vinden welke Samsung later zou onthullen. De Galaxy Tab 7.7 wordt de nieuwe aanvulling op de zeer dunne Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 en richt zich vooral op de consumenten die wat mobieler willen zijn met hun tablet. We kunnen er ook vanuit gaan dat de tablet beschikt over Android Honeycomb als besturingssysteem, wellicht met de TouchWiz interface. Veel meer weten we helaas nog niet maar volgens de laatste geruchten zou de Galaxy Tab 7.7 wel eens over een Super AMOLED scherm met hoge resolutie kunnen beschikken.

Naast de tablet is in de applicatie ook informatie gevonden over een nieuwe Galaxy Note Android smartphone en een Wave 3 smartphone met waarschijnlijk Samsung’s eigen Bada besturingssysteem. Meer informatie zal volgen tijdens de IFA 2011 welke begin volgende maand gepland staat. Natuurlijk brengen we je alle nieuwtjes tijdens de IFA beurs. Volg ons via Twitter of Facebook en blijf op de hoogte.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.