Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Screenshots HTC Sense op Android Honeycomb uitgelekt

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2011, 16:20 CategorieAndroid

We kennen de HTC Sense interface van de HTC smartphones en de HTC Flyer Android 2.3 tablet, maar HTC heeft nog geen tablet gelanceerd werkend met het Android Honeycomb besturingssysteem. Hier gaat verandering in komen met de lancering van de HTC Puccini tablet. Deze week zijn de eerste screenshots van de Puccini, draaiend op Honeycomb met HTC Sense, uitgelekt.

De HTC Sense interface is speciaal voor Android ontwikkeld om een betere gebruikerservaring te bieden en speciale functies toe te voegen. HTC heeft de Puccini tablet nog niet aangekondigd, maar er gaan weken geruchten over deze Android 3.2 tablet. Nieuw in deze versie van HTC Sense zijn onder andere de knoppen onderin het display. Zo zien we een speciale button voor de Magic Pen, welke ook bij de Flyer geleverd werd, en een aangepaste knop voor een overzicht van recente applicaties. Aangezien de Puccini met stylus geleverd wordt zien we ook veel van applicaties die bij de Flyer geleverd werden terug.

Volgens de laatste geruchten is de HTC Puccini voorzien van een 10 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 8 megapixel camera met dual LED flitser, stereospeakers, een microfoon, en minimaal een 1.5GHz processor. De Puccini zal in eerste instantie verkocht worden via het AT&T ntwerk in de VS. Of de tablet later nog naar Europa komt is niet bekend.

Meer foto’s: Pocketnow

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.