Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Screenshots tonen meer informatie Sony S1 en S2 tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2011, 17:36 CategorieAndroid

Sony zelf is nogal terughoudend wanneer het op de specificaties van de S1 en S2 tablets aankomt uit de kunstzinnige teaser video’s kunnen we ook weinig informatie halen. Maar, uitgelekte documenten doen het altijd goed. Zo ook nu een aantal screenshots die Sony vanmorgen per ongeluk op haar website plaatste, en er inmiddels alweer afgehaald heeft.

Uit de screenshots kunnen we onder meer halen dat de twee tablets op de meest recente versie van Android Honeycomb, versie 3.2, zullen draaien. Dit lijkt me ook wel logisch aangezien elke nieuwe tablet die uitgebracht wordt over deze software kan beschikken. Ook tonen de screenshots dat Sony wat eigen aanpassingen doorgevoerd in Honeycomb heeft om de tablet wat meer karakter en een strakker design te geven. Verder zien we een aantal applicaties die meegeleverd worden, zoals Cumby, Zino, Crash Bandicoot en een ‘Wifi-checker’. Waarschijnlijk maakt Sony de volledige specificaties bekend tijdens de IFA 2011 berus begin volgende maand.

Voor meer screenshots, waaronder een van het on-screen keyboard, kun je kijken op de website van CarryPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.