Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype App voor iPad nu verkrijgbaar in App Store

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2011, 16:12 CategorieApple

Eind juni lekte er al een video van Skype voor de iPad uit maar vanaf vandaag is de applicatie daadwerkelijk te downloaden in de App Store. Met Skype is het mogelijk live videogesprekken te voeren met andere Skype gebruikers middels een 3G of Wifi verbinding.

De Skype voor iPad applicatie bevat functies als video chat, het versturen van chat berichten (ook tijdens videogesprekken), telefoongesprekken, en snel toegang tot je contacten. Om een videogesprek te voeren waarin beiden de camera gebruiken heb je vanzelfsprekend wel een iPad 2 nodig. De eerste generatie iPad kan alleen video ontvangen. De applicatie is gratis en nu te downloaden in de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.