Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony S1 & S2 tablets in de herfst wereldwijd beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2011, 10:41 CategorieAndroid

Sony heeft via een officieel persbericht laten weten haar S1 & S2 tablets tijdens de IFA 2011 beurs in Berlijn te presenteren. De beurs staat gepland voor de eerste week van september. Komende herfst moeten de twee tablets wereldwijd te koop zijn.

Behalve wat kunstzinnige teasers en uitgelekte informatie weten we nog weinig van de S1 en S1 tablet. Zelfs de uiteindelijke namen van de tablets zijn nog onbekend. Wel weten we dat de S1 tablet een 9.4 inch display heeft met een resolutie van 1.024 bij 480 pixels met Sony’s TruBlack en Bravia display technologieën en dat de S2 tablet beschikt over twee 5.5 inch displays met een resolutie van 1.024 bij 480 pixels. Beide tablets zijn Playstation gecertificeerd, wat inhoudt dat je verbinding kunt maken met de PlayStation Suite en vanuit hier games kunt spelen. Ook zou de tablet als controller voor de PlayStation te gebruiken zijn. Het persbericht spreekt over Android 3.0 Honeycomb, maar we kunnen er vanuit gaan dat Sony de 3.2 update doorgevoerd heeft wanneer de tablets in de schappen liggen. Uitgelekte screenshots toonden eerder al dat Sony waarschijnlijk ook een eigen schil over Android Honeycomb heeft gelegd.

Zowel de S1 als S2 tablet beschikt over twee camera’s, maar over het aantal megapixels is nog niks bekend. Media streaming is mogelijk via DLNA certificering en door middel van de Sony Qriocity dienst kunnen muziek en films gedownload worden.

Volgens de laatste geruchten worden beide tablets in een 16GB en een 32GB variant gelanceerd. De S1 zou zowel in Wifi-only als Wifi + 3G modellen komen terwijl de S2 standaard over 3G connectiviteit beschikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.