Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont kunstzinnige teaser voor S1 en S2 tablets (deel 4)

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2011, 10:55 CategorieAndroid

Vorige maand toonde Sony deel 3 van haar kunstzinnige teaser serie voor de S1 en S2 tablets en nu is het de beurt aan deel 4. In de tussentijd zijn we al wat meer over de tablets te weten gekomen, maar de harde feiten ontbreken nog. Ook deze teaser vertelt ons helaas niks nieuws.De S1 en S2 tablet worden ergens in september of oktober in Nederland verwacht.

De video is weer met passie gemaakt, maar waar het over gaat en wat Sony ons wil vertellen blijft een raadsel. Alles draait in de video om kettingreacties met mooie effecten, maar in tegenstelling tot deel 3 wordt er helemaal niks weggegeven over de tablets zelf. Eerder deze week lekte onder meer de verschillende varianten uit waarin de tablets gelanceerd zullen worden. Bekijk deel 4 van de teaser serie na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.