Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tip: Hoe wissel je bestanden uit tussen je Android tablet en je Mac

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2011, 1:09 CategorieAndroid

We hebben gelopen week een paar vragen gekregen over de werking van Android tablets met Mac computers dus het wordt tijd om bij het begin te beginnen met een van de belangrijkste tips: Hoe wissel je bestanden uit tussen je Android 3.x tablet en je Mac?

Simpeler kan het bijna niet, want alles wat je moet doen is hier de officiële Android File Transfer applicatie downloaden en installeren op je Mac. Download het bestand, dubbelklik op het .dmg bestand, Installeer deze applicatie, sleep de applicatie in je programmafolder, en sluit je Android tablet aan op je Mac. De eerste keer zul je het Android File Transfer programma handmatig moeten openen, maar bij een volgende keer wordt de tablet automatisch herkent en opent het programma vanzelf. In het geopende venster kun je nu eenvoudig bestanden slepen van je Mac naar je Android Honeycomb tablet of andersom.

Via: Netbooknews

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.