Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Excite gespot tijdens IFA 2011

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2011, 23:48 CategorieAndroid

Of de naam daadwerkelijk de Toshiba Excite gaat zijn zullen we te horen krijgen tijdens de officiële presentatie later deze week, maar in ieder geval is het zeker dat Toshiba een nieuwe tablet zal onthullen tijdens de IFA 2011. Eerder verschenen er al uitgelekte persfoto’s van de tablet en vandaag zijn de eerste foto’s verschenen van de uiteindelijke tablet die al te zien was op de beursvloer.

Meer dan wat we op de foto’s zien kunnen we ook helaas deze keer niet vertellen. Zoals in de eerste foto’s al opviel zal de tablet een ultradun design hebben – bijna de helft van de dikte van de AT100 tablet – en beschikken over een microUSB, miniHDMI en microSD card aansluiting. Aan de voorzijde bevindt zich een camera voor videogesprekken en de achterzijde heeft een geborsteld aluminium design. De geruchten gaan dat de ‘Excite’ zal beschikken over een Texas Instruments OMAP4460 1.5GHz dual-core processor. Wat duidelijk te zien is, is dat de tablet draait op Android Honeycomb als besturingssysteem.

Het zal interessant zijn om te zien hoe en wanneer Toshiba deze tablet in de markt zet. In Nederland is de AT100 tablet een paar dagen geleden gelanceerd en mocht toshiba nu al met een nieuwe, dunnere en snellere tablet komen dan zou het wel eens snel over kunnen zijn voor de AT100.

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.