Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Toshiba Excite is de opvolger van de AT100 tablet’

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2011, 11:08 CategorieHardware

In Nederland ligt de Toshiba AT100 tablet (beter bekend als de Thrive) sinds deze week pas in de winkels, maar de opvolger lijkt al klaar te staan. Vorige week doken de eerste foto’s op van een nieuwe en ultradunne tablet van Toshiba, welke waarschijnlijk tijdens de IFA 2011 beurs deze week onthuld zal worden, en vandaag is de waarschijnlijke naam van deze tablet gevonden; de Toshiba Excite.

Toshiba heeft zelf niks officieel laten weten, maar in de VS heeft Toshiba America de naam “EXCITE” geregistreerd onder de categorie “Tablet Computers”. Ook heeft het merk verschillende domeinen voor de nieuwe naam laten registreren waaronder excitetablet.com en toshibaexcite.com. De kans dat we er dus naast zitten lijkt erg klein te zijn, maar Toshiba zou natuurlijk nog een heel andere tablet in petto kunnen hebben. Ook zou de naam weer voor een bepaald werelddeel of land kunnen gelden, een spel dat Toshiba maar al te goed weet te spelen.

Helaas ontbreekt het nog steeds aan harde specificaties. Uit de vorige week opgedoken foto’s kunnen we wel halen dat de tablet ongeveer half zo dun is dan de AT100, beschikt over diverse micro en mini aansluitingsmogelijkheden, een camera aan de voorzijde heeft en draait op Android Honeycomb als besturingssysteem.

Bron: Androidpolice

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.