Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verkoopverbod Samsung Galaxy Tab 10.1 in Europa opgeheven

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2011, 18:26 CategorieAndroid

Goed nieuws voor alle Europeanen die zo lang uitkeken naar de Samsung Galaxy Tab 10.1. De Duitse rechtbank in Düsseldorf heeft besloten het verkoopverbod voor Europa voorlopig op te heffen. In Duitsland blijft het verkoopverbod wel van kracht. Deze tussentijdse uitspraak is geldig tot 25 augustus, wanneer de zitting gepland is.

Volgens Webwereld geldt het verbod nog voor de Duitse tak van Samsung, maar de internationale tak krijgt nu de vrijheid om de komende dagen de tablet te verspreiden. Het is niet geheel duidelijk waarom de rechtbank dit nu besloten heeft, maar ik zou er niet raar van opkijken wanneer het knoeien met bewijs van Apple er iets mee te maken zou kunnen hebben. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat de rechtbank nooit de bevoegdheid heeft gehad om heel Europa een verbod op te leggen. In Nederland loopt een aparte rechtszaak tussen Samsung en Apple, welke ook over de Galaxy smartphones gaat. Mocht hier een verbod uitkomen dan gaat deze op zijn vroegst 13 oktober in. In Nederland is de Samsung Galaxy Tab 10.1 inmiddels al wel in de winkels te vinden.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.