Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Fusion Garage Grid 10 demonstratie

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2011, 11:24 CategorieBesturingssystemen

Gisteren werd bekend dat Fusion Garage het bedrijf achter alle TabCo virals was. Naar eigen zeggen was een verzonnen bedrijfsnaam nodig om de nieuwe Grid 10 tablet een eerlijke kans te geven. Het Grid besturingssysteem moet een nieuwe tabletervaring bieden en daadwerkelijk verschillen van datgene wat nu op de markt te vinden is.

We hebben gisteren al wat korte promotievideo’s van de verschillende functies van de tablet getoond, maar wanneer je de presentatie gisteren gemist hebt kun je deze na de break nog eens terugkijken. In de video’s worden de features en mogelijkheden van de Grid 10 tablet uitgelicht en krijg je een goede indruk van het Grid besturingssysteem. Wat denk jij? Kan Fusion Garage een rooskleurige toekomst tegemoet zien in de tabletmarkt? Of is de Grid 10 gewoon weer een van de velen?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.