Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Samsung Galaxy Tab 10.1 4G vs Apple iPad 2 3G

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2011, 11:46 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 10.1 met 4G connectiviteit wordt inmiddels in de VS uitgerold terwijl we in Nederland nog wachten op het Wifi-only model. Gebruikers kunnen door middel van 4G vele malen hogere internetsnelheden behalen dan met het standaard 3G netwerk, wat het maximale is voor de Apple iPad 2. Phonearena heeft beide tablets naast elkaar gelegd voor een snelheidsvergelijking.

Natuurlijk is het een oneerlijke vergelijking en overduidelijk dat de iPad 2 het qua snelheid niet haalt bij de Galaxy Tab 10.1, maar het toont wel goed het verschil tussen 3G en 4G connectiviteit. In Nederland zijn er plannen voor het uitrollen van een 4G netwerk maar voorlopig moeten we het met 3G doen. Bekijk na de break de vergelijking tussen de twee tablets.

 
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.