Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: TabCo toont “sneak peak” nieuwe besturingssysteem

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2011, 19:35 CategorieHardware

Het hele TabCo verhaal heeft vandaag weer een vervolg gekregen. Via Twitter deelde TabCo mee dat er op YouTube een “sneak peak” te vinden was van het nieuwe (of aangepaste) besturingssysteem waar de TabCo tablet op zal draaien. Wij hebben even gekeken, maar een sneak peak hebben we niet gezien. Oordeel zelf en bekijk de video na de break.

Wat we zien in de video is een leuke animatie, maar meer dan dat is het niet. Het draait allemaal om kubussen en vensters, maar dat wist TabCo eerder ook al te melden. Qua titels wordt er gesproken over een besturingssysteem dat van de grond is opgebouwd (nieuw dus?), zeer geavanceerd en zeer intelligent is. Tegen het einde van de video wordt er weer afgesloten met dat we het kunnen ervaren op 15 augustus. Ik ben erg benieuwd, maar wat een domper zal het zijn wanneer dit gewoon weer een van de vele tablets is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.