Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic presenteert ViewPad 7e en ViewPad 7x tijdens IFA 2011

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2011, 14:53 CategorieAndroid

ViewSonic zal volgende week tijdens de IFA 2011 beurs te Berlijn in ieder geval twee tablets tonen; de ViewPad 7x en de ViewPad 7e. De eerstgenoemde heeft ViewSonic eerder dit jaar al onthuld, maar de lancering werd vertraagd door het wachten op Android 3.2. Deze versie bevat namelijk de benodigde compatibiliteit van Android (apps) met 7 inch tablets.

Verder beschikt de ViewPad 7x onder meer over een LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, de Nvidia Tegra 2 dual-core processor, twee camera’s, een mini HDMI aansluiting, en een microSD card reader. We kunnen de tablet in september in de winkels verwachten voor een prijs van 349,00 euro. Daarmee zal de ViewPad 7x de directe concurrentie aangaan met de Acer Iconia Tab A100, welke voor 299,00 euro te koop zal zijn.

De ViewPad 7e is een nieuwe budget tablet van het merk. Dit zie je terug in het gebruik van het oudere Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem, het 4:3 display, en de prijs van 169,00 euro. Verder beschikt de tablet over vooraf geïnstalleerde Amazon Kindle applicatie voor het downloaden van e-books, Bluetooth, een HDMI uitgang en Wifi. De ViewPad 7e moet ergens voor kerst te koop zijn. Tijdens de IFA beurs krijgen we meer te horen over beide tablets.

Bron: Techradar

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.