Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic ViewPad 7x komt in september met Android 3.2

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2011, 10:29 CategorieAndroid

Nu Android 3.2 gelanceerd is kunnen diverse 7 inch tablets hun debuut maken. Gisteren berichtten we al dat de Acer Iconia Tab A100 begin september zijn debuut maat en vandaag meldt Netbooknews dat ook de ViewSonic ViewPad 7x in september gelanceerd zal worden.

De ViewPad 7x zal draaien op de voor 7 inch tablet geoptimaliseerde versie van Honeycomb, Android 3.2. Maar, ViewSonic heeft er zelf een user interface overheen gelegd in de vorm van de SPB Shell interface die we je vorige week al toonden. Deze interface is aangepast voor een optimale werking op de ViewPad 7x en geeft een fraai 3D effect aan de navigatie. Verder beschikt de ViewPad 7x onder meer over een displayresolutie van 1.024 bij 600 pixels, een Tegra 2 processor, twee camera’s, een mini HDMI aansluiting, en een microSD card reader. In de video na de break vindt je een hands-on demonstratie van de ViewPad 7x met de SPB Shell interface.

Voor welke prijs de ViewPad 7x uitgebracht gaat worden is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat dit rond de 300 euro zal zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.