Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone en T-Mobile gaan iPad 2 verkopen

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2011, 10:26 CategorieApple

De iPad is nagenoeg overal in Nederland te koop, maar bij een telecomprovider kon je tot nu toe nog niet terecht. Vodafone gaat hier verandering in brengen door binnenkort met de verkoop van de populaire tablet van Apple te starten. Tot op heden was het alleen mogelijk een iPad abonnement of een pre-paid pakket voor je tablet bij Vodafone aan te schaffen.

Vodafone zal alleen de iPad 2 Wifi plus 3G versie aan gaan bieden voor prijzen die later bekendgemaakt worden. In haar persbericht geen Vodafone aan een aantal aantrekkelijke tariefplannen te introduceren, toegesneden op de iPad 2. Registreer je op deze pagina om op de hoogte gehouden te worden over de iPad 2 bij Vodafone. Mocht niet op Vodafone willen wachten hebben we hier een overzicht voor je gemaakt met de beste aanbieders met en zonder abonnement.

Ook Vodafone winkels zullen worden uitgerust met een speciale iPad 2 hoek waar consumenten informatie over de tablet en abonnementen kunnen krijgen.

Update 30/08 12.30: Ook T-Mobile heeft inmiddels aangegeven de iPad 2 in Nederland te zullen gaan verkopen. Wanneer, hoe en voor welk bedrag kon de telecomprovider nog niet zeggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.