100 euro korting op je tablet met abonnement bij The PhoneHouse

28 september 2011 1 Minuut 11 Reacties
phonehouse-actie1

Er loopt vandaag een zeer interessante actie voor consumenten die op zoek zijn naar een tablet of smartphone met abonnement. Bij Groupon is alleen vandaag (Update: en 29 september) een waardevoucher van The Phonehouse ter waarde van 120 euro te bestellen voor 19 euro. Deze voucher kun je gebruiken voor het aanschaffen van een tablet of smartphone met abonnement waardoor je dus 101 euro korting krijgt.

Naast tablets en smartphones is de voucher ook te gebruiken voor laptops, kortom het complete assortiment van The PhoneHouse. De enige voorwaarde hierbij is dat je een nieuw abonnement met een toestel, tablet of laptop afsluit of je huidige abonnement met toestel verlengt. Bij The PhoneHouse is het mogelijk om een abonnement bij elk willekeurig netwerk aan te schaffen of te verlengen. Bestel hier je waardevoucher van 120 euro en betaal maar 19 euro.

Natuurlijk horen er nog wat extra voorwaarden bij. Zo is de voucher één jaar geldig en wanneer de bijbetaling niet volledig 120 euro is, dan kan je het overige besteden aan accessoires naar keuze.

Kortom, bekijk hier de actie en daarna snel naar de webshop van The PhoneHouse voor 100 euro korting op een tablet, smartphone of laptop met abonnement naar keuze. Het assortiment tablets van The PhoneHouse vind je op deze pagina.

Update: De actie is met een dag verlengd en ook op 29 september geldig!

Update 2: De actie is weer verlengd en loopt tot en met 2 oktober.

Reacties (11)