Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Accessoires voor de Sony Tablet S en Tablet P tablets

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2011, 14:54 CategorieAccessoires

De Sony Tablet P en Tablet S zijn deze week officieel gelanceerd tijdens de IFA 2011 en de Tablet S kunnen we zelfs al zeer binnenkort in Nederland verwachten. De 9.4 inch tablet is reeds exclusief te bestellen op de website van Sony en zal eind september geleverd gaan worden. Maar, bij een nieuwe tablet horen natuurlijk accessoires. Onze collega’s van Netbooknews hebben de eerste officiële Sony Tablet accessoires gespot.

Een tablet zonder Bluetooth keyboard optie is tegenwoordig ondenkbaar en daarom heeft Sony ook een fraai zwart toetsenbord gelanceerd. Daarnaast zien we een aantal zeer chique lederen en suède sleeves en hoezen om de tablets optimaal te beschermen. Ook heeft Sony een docking station gelanceerd en zelfs een cover om je Tablet P een zilveren kleur te geven in plaats van de standaard zwarte kleur. Bekijk na de break alle accessoires.

Er zullen natuurlijk nog meer accessoires, ook van derden, gelanceerd worden, maar het is duidelijk dat Sony absoluut voor kwaliteit en een chique en modern design wil gaan. De hieronder getoonde accessoires zijn binnenkort ook te bestellen in de websop van Sony.

Het design van de Tablet S is overigens inmiddels al veelbesproken. De eerste reviews zijn er gematigd positief over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.