Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A100 leverbaar in Nederland; waar kun je er een kopen?

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2011, 13:19 CategorieAndroid

Het heeft even moeten duren door problemen met Android Honeycomb, maar vanaf deze week is de Acer Iconia Tab A100 dan eindelijk in Nederland te koop. De 7 inch tablet is te koop voor een adviesprijs van 299,00 euro, wat een zeer aantrekkelijke prijs is in vergelijking met andere 7 inch tablets als de HTC Flyer en BlackBerry PlayBook. Ook qua aansluitingen is de tablet volledig uitgerust.

Zo beschikt de Iconia Tab A100 onder meer over een microUSB poort, een volledige USB 2.0 poort, een miniHDMI aansluiting en een microSD card reader voor het uitbreiden van het geheugen. Verder krijg je twee camera’s, een opslaggeheugen van 8GB , Wifi en Bluetooth. Het besturingssysteem is Android 3.2 Honeycomb wat geoptimaliseerd is voor tablets met kleinere schermformaten als deze 7 inch tablet. Later dit jaar moet er ook een 3G versie op de markt komen in de vorm van de Iconia Tab A101.

De Acer Iconia Tab A100 is inmiddels te koop bij onder andere BCC, PixmaniaTabletcenterAlternate en Yorcom.

Een tablet van 7 inch is een stuk mobieler dan een 10.1 inch tablet en veel mensen kiezen dan ook voor het kleinere formaat wanneer ze vaak onderweg zijn en buiten op hun tablet werken. Vanmorgen stuitten we op onderstaande video van nDevil waarin het display  van de Iconia Tab A100 vergeleken wordt met dat van de iPad 2.

Sommige displays reflecteren elk beetje licht en glanzen dermate veel dat het onmogelijk wordt iets op het scherm te lezen. Uit bovenstaande video kunnen we halen dat de A100 zeker bruikbaar is in de buitenlicht, maar het is nog verre van optimaal. Zo verdwijnt het contrast bijna geheel wanneer het display gekanteld wordt en is direct zonlicht nog altijd een probleem.

Bekijk voor alle specificaties, artikelen en reviews de productpagina van de Acer Iconia Tab A100.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.