Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android Jelly Bean opvolger van Ice Cream Sandwich’

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2011, 12:05 CategorieAndroid

Nu we een indicatie hebben wanneer Android Ice Cream Sandwich op de markt moet verschijnen is het natuurlijk tijd om de geruchtenmachine over de volgende Android versie op te starten. Volgens ‘betrouwbare bronnen’ van Thisismynext krijgt de nieuwe versie de naam Jelly Bean mee en worden er belangrijke veranderingen in doorgevoerd. Overigens zou Google nog keuze hebben uit een aantal andere namen, maar gezien de traditie van zoetigheid in alfabetische volgorde lijkt Jelly Bean het meest logisch.

Android Ice Cream Sandwich moet het besturingssysteem worden dat de fragmentatie van Android tegengaat. Het beste van de verschillende Android 3.x en Android 2.x versies wordt samengevoegd tot één optimaal OS. Volgens de bronnen zouden de echte grote veranderingen – “game-changing stuff” – die voor Ice Cream Sandwich bedoeld waren doorgeschoven worden naar Jelly Bean, wat de grootste release tot nu toe moet gaan worden.

Toch zal Ice cream Sandwich geen minimale update zijn en wel degelijk belangrijke functionele en uiterlijke veranderingen bevatten. De eerste apparaten met het nieuwe besturingssysteem, waar overigens het versienummer nog van ontbreekt, zullen eind dit jaar verschijnen.

Via: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.