Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Andy Pad en Andy Pad Pro nu te koop

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2011, 16:28 CategorieAndroid

Een grote sensatie in de tablet markt zullen ze niet worden, maar de langverwachte Andy Pad en Andy Pad Pro tablets zijn inmiddels officieel gelanceerd en te koop in de webshop van de fabrikant. Beide budget tablets vallen qua uiterlijk waarschijnlijk niet bij iedereen in de smaak, maar zijn te koop tegen een aantrekkelijke prijs en worden geleverd in heel Europa.

De standaard Andy Pad beschikt over een 7 inch resistief (!) touchscreen met een resolutie van 800 bi 480 pixels, 8GB aan intern opslaggeheugen, Wifi, en Android 2.3 als besturingssysteem. De prijs komt omgerekend uit op zon 147 euro. Voor 50 euro meer kun je de Andy Pad Pro bestellen en dat is de 50 euro toch echt wel waard. Zo krijg je een capacitief touchscreen met en hogere resolutie en daarnaast features als Bluetooth, 8GB aan opslaggeheugen extra en nog een camera aan de achterzijde. De volledige specificaties vind je hier.

Beide tablets beschikken qua aansluitingen over een microUSB poort, een miniHDMI poort en een microSD card reader om het geheugen verder uit te breiden. Voor het verschepen naar Nederland betaal je omgerekend 14 euro extra.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.