Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Slider inmiddels te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2011, 12:14 CategorieAndroid

We hebben het er de afgelopen weken uitvoerig over gehad, maar de nieuwe tablet van ASUS is dan eindelijk in Nederland te koop. Zowel fysieke winkels als webshops hebben de hybride tablet inmiddels op voorraad. De ASUS Eee Pad Slider is niet de opvolger van de ASUS Eee Pad Transformer maar eigenlijk een uitbreiding van het assortiment. De Slider richt zich vooral op een doelgroep die productief wil zijn met de tablet, vandaar ook het uitschuifbare toetsenbord.

De ASUS Eee Pad Slider wordt verkocht in een witte of een bruine variant. Beide modellen beschikken over 32GB aan intern geheugen, een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Android 3.1 (Android 3.2 via update), 1GB aan RAM geheugen, een USB poort, een miniHDMI aansluiting en een microSD card reader op het geheugen uit te breiden. Qua software heeft ASUS kleine aanpassingen gedaan voor een optimale werking met het keyboard samen met de touch functies.

De Eee Pad Slider is te koop bij diverse fysieke winkels en in de online winkels van onder andere Komplett en Paradigit. Voor een compleet overzicht van alle winkels waar je de ASUS Eee Pad Slider kunt kopen kun je terecht op deze pagina.

Mocht je wachten op een 3G model dan wordt je teleurgesteld. ASUS Nederland heeft ons laten weten dat er in de Benelux geen Slider met 3G module gelanceerd zal worden. Van de ASUS Eee Pad Transformer verschijnt wel een 3G versie.

Voor alle specificaties, recente artikelen, reviews en alle prijzen kun je terecht op de productpagina van de ASUS Eee Pad Slider.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.